Sivistyksen puolustus: miksi akateemista elämää tarvitaan? Sari Kivistö & Sami Pihlström - Suominen, Vesa (Signum, 2018)
Sari Kivistön ja Sami Pihlströmin teos Sivistyksen puolustus: Miksi akateemista elämää tarvitaan? (Gaudeamus 2018) käsittelee kriittisesti Suomen yliopistolaitoksen kehitystä ja nykytilaa. Painopiste on humanistisissa tieteissä, mutta teos käsittelee yleisemminkin sivistyksen ja akateemisen elämänmuodon merkitystä yliopistossa.