Uskoa pohtiva filosofi - Eskola, Antti (Tieteellisten seurain valtuuskunta, 2001)
Sami Pihlström: Usko, järki ja ihminen. Uskonnonfilosofisia esseitä. Helsinki: Suomalainen Teologinen Kirjallisuusseura 2001. 243 sivua, nid. 110,-