Hyvää luettavaa varttuneemmallekin nuorisolle Koillisväylän löytämisestä - Blåfield, Martti (Tieteellisten seurain valtuuskunta, 2006)
Markku Löytönen & Riikka Jäntti: Koillisväylän löytäjä. Tutkimusmatkaaja Adolf Erik Nordenskiöld Jäämerellä. SKS 2005. 46 s.