Virolainen näkökulma itämerensuomalaisten kielten kieliopillisiin sijoihin - Huumo, Tuomas; Inaba, Nobufumi (Kotikielen Seura, 2016)
Arvioitu teos: Aet Lees: Case alternation in five Finnic languages. Estonian, Finnish, Karelian, Livonian and Veps. Brill’s studies in language, cognition, and culture 13. Leiden: Brill 2015. 414 s. isbn 978-90-04-29634-3 (sid.), 978-90-04-29636-7 (e-kirja).