Kveenin kielen kala- ja merieläinsanastoa - Grönholm, Maija (Kotikielen Seura, 2005)
Kirja-arvioAndreassen, Irene: ”Tainariksi kuttuthaan se steimpiitti täälä”. En studie av kvenske fiske- og sjødyrnavn i Varanger, Porsanger og Alta.