Infinitiivirakenne nesessiivisyyden ilmaisukeinona karjala-aunuksessa - Sarhimaa, Anneli (Kotikielen Seura, 1992)
The infinitive as a necessive marker in Karelian (englanti)Kielenaineksetpitää (kieli: suomi, sivulla: 326)