Peruskysymyksiä pienessä paketissa - Laakso, Johanna (Kotikielen Seura, 1991)
Kirja-arvioAgheyeva, Ruth A. ym. (toim.): Problems of Uralistics. Contributions to the 7th International Congress of Finno-Ugrists.KielenaineksetLapp (kieli: suomi, sivulla: 85)Pihkova (kieli: suomi, sivulla: 85)Saami (kieli: suomi, sivulla: 85)