Karjalan kielen syntaksiin kohdistuneen venäjän interferenssin tutkimisesta - Sarhimaa, Anneli (Kotikielen Seura, 1990)
On the study of Russian interference in Karelian syntax (englanti)Kielenaineksetadstraattikielten konvergenssi (kieli: suomi, sivulla: 451)interferenssi (kieli: suomi, sivulla: 438-)kokijarakenne (kieli: suomi, sivulla: 439)nesessiivilause (kieli: suomi, sivulla: 440)substraattivaikutus (kieli: suomi, sivulla: 450)