Karjalan kielen partitiiviobjekti - Larjavaara, Matti (Kotikielen Seura, 1990)
The partitive object in Karelian (englanti)Kielenaineksetken (kieli: suomi, sivulla: 421)partitiiviobjekti (kieli: suomi, sivulla: 419-)substantiiviobjekti (kieli: suomi, sivulla: 421)