Eteläsaamen krievvie 'porolauma' - Bergsland, Knut (Kotikielen Seura, 1988)
Southern Saami krievvie 'reindeer herd' (englanti)Kielenaineksetkent(t)ä (kieli: suomi, sivulla: 162)tanhua (kieli: suomi, sivulla: 162)