Pohjois-Satakunnan ja Pohjois-Ruotsin sanojen ja asioiden yhteyksiä - Itkonen, Terho (Kotikielen Seura, 1982)
Kirja-arvioKorhonen, Olavi: Samisk-finska båttermer och ortnamnselement och deras slaviska bakgrundKielenaineksetaab, -i, -ja (kieli: viro, sivulla: 435)haapatassi (kieli: suomi, sivulla: 437)haapio (kieli: suomi, sivulla: 435)kals|u, -o (kieli: suomi, sivulla: 437)keidas (kieli: suomi, sivulla: 437)kieppi (kieli: suomi, sivulla: 436)paarre (kieli: suomi, sivulla: 435)paarre (kieli: suomi, sivulla: 436)paartaa (kieli: suomi, sivulla: 435)paartaa (kieli: suomi, sivulla: 436)piit (kieli: viro, sivulla: 436)piitta (kieli: suomi, sivulla: 436)pirtti (kieli: suomi, sivulla: 438)talsia (kieli: suomi, sivulla: 436)talso (kieli: suomi, sivulla: 436)task|in, -o, -oin (kieli: suomi, sivulla: 437)tels|a, -o, -u (kieli: suomi, sivulla: 437)telsata (kieli: suomi, sivulla: 437)telsiä (kieli: suomi, sivulla: 437)telso|a, -ta (kieli: suomi, sivulla: 437)telsuta (kieli: suomi, sivulla: 437)tesso (kieli: suomi, sivulla: 437)uitt|o, -u (kieli: suomi, sivulla: 437)