Tamma ja "Kobylitsa Korela" (Tamma-Karjala) vuodelta 1338 - Vilkuna, Kustaa (Kotikielen Seura, 1967)
Die Stute und der Name "Kobylitsa Korela" (Stute-Karelien) aus dem Jahre 1338 (saksa)Kielenaineksethepo (kieli: suomi, sivulla: 183-)hobu(ne) (kieli: viro, sivulla: 183)kari(perä) (kieli: suomi, sivulla: 184)kuohari (kieli: suomi, sivulla: 183)kuohi|a, -ta (kieli: suomi, sivulla: 183)kuoho, kuohu (kieli: suomi, sivulla: 183)kuohot (kieli: suomi, sivulla: 183)kättö (kieli: suomi, sivulla: 183)mera (kieli: suomi, sivulla: 181-)mära (kieli: viro, sivulla: 181-)märä (kieli: suomi, sivulla: 181)ori, orih, orhi (kieli: suomi, sivulla: 181)ruuna (kieli: suomi, sivulla: 182-)salvia (kieli: suomi, sivulla: 182)salvo-hevonen (kieli: suomi, sivulla: 183)tamma (kieli: suomi, sivulla: 180-)Tamma-Sarjala (kieli: suomi, sivulla: 176-)valakka (kieli: suomi, sivulla: 182)