Toivo Lehtisalo [in memoriam] - Joki, Aulis J. (Kotikielen Seura, 1962)
Kielenaineksetneiti (kieli: suomi, sivulla: 450)pii (kieli: suomi, sivulla: 450)Sampo, sampo (kieli: suomi, sivulla: 450)ylä (kieli: suomi, sivulla: 450)