Etymologian harhapoluilta - Joki, Aulis J. (Kotikielen Seura, 1962)
Auf den Irrwegen der Etymologie. Zur Geschichte der fi. Wörter rita, nakki und pynnä (saksa)Kielenaineksetjousinakki (kieli: suomi, sivulla: 296)kide (kieli: suomi, sivulla: 297)kärpän|loukku, -nakki (kieli: suomi, sivulla: 298-)lisku (kieli: suomi, sivulla: 300)loukku (kieli: suomi, sivulla: 298)lutta (kieli: suomi, sivulla: 300)nakata (kieli: suomi, sivulla: 300)nakitseda (kieli: viro, sivulla: 300)nakittaa (kieli: suomi, sivulla: 300)nakki (kieli: suomi, sivulla: 297-)nakkia (kieli: suomi, sivulla: 300)nakkilauta (kieli: suomi, sivulla: 296)nalkki (kieli: suomi, sivulla: 297)nivoa, ni(j)oa, nitoa (kieli: suomi, sivulla: 297)pii (kieli: suomi, sivulla: 297)pynniä (kieli: suomi, sivulla: 303)pynnä (kieli: suomi, sivulla: 301-)Pynnä (kieli: suomi, sivulla: 304)Pynnäinen (kieli: suomi, sivulla: 303)Pynnäjärvi (kieli: suomi, sivulla: 304)Pynnänniemi (kieli: suomi, sivulla: 303)pynnätä (kieli: suomi, sivulla: 303)pynnää (kieli: suomi, sivulla: 302-)Pynnö(n)niemi (kieli: suomi, sivulla: 303)Pynnönen (kieli: suomi, sivulla: 304)Pynnönlähde (kieli: suomi, sivulla: 304)Pyörni (kieli: suomi, sivulla: 304)rita (kieli: suomi, sivulla: 294-)rämpsy (kieli: suomi, sivulla: 302-)sivallus (kieli: suomi, sivulla: 302)tiaisennakki (kieli: suomi, sivulla: 296)tiaislauta (kieli: suomi, sivulla: 296)tikkujousi (kieli: suomi, sivulla: 296)