Kuka oli samojedikielten tutkija A. Sprogis? - Dravinš, Karlis (Kotikielen Seura, 1961)
Wer ist A. Sprogis, Forscher der samojedischen Sprachen, gewesen? (saksa)KielenaineksetRitakoski (kieli: suomi, sivulla: 81)