Ostjakkisamojedien noitarummusta ja sen päristimestä - Joki, Aulis J. (Kotikielen Seura, 1959)
Über die Zaubertrommel der Ostjaksamojeden, insbesondere über ihren Schlegel (saksa)Kielenaineksetkousa (kieli: suomi, sivulla: 161)