Karjalan kieža ja eräs pohjoisisovenäjän murteiden äänneominaisuus - Peltola, Reino (Kotikielen Seura, 1958)
Le carélien kieza et une particularité phonétique des dialectes russes du Nord (ranska)Kielenaineksetkiesa (kieli: suomi, sivulla: 274)mier|o, -u (kieli: suomi, sivulla: 274)niekka (kieli: suomi, sivulla: 274-)rämehtiä (kieli: suomi, sivulla: 281)