Kielellinen lisä lappalaisten hylkeenpyynnin historiaan - Nesheim, Asbjörn (Kotikielen Seura, 1952)
Note linguistique sur l'histoire de la chasse aux phoques chez les Lapons (englanti)Kielenaineksetmorsian (kieli: suomi, sivulla: 174)ylkä (kieli: suomi, sivulla: 174)