Suomen lappalaisten työkaluista ja metallitekniikasta - Itkonen, T. I. (Kotikielen Seura, 1947)
Des outils et de la technique métallurgique des lapons de Finlande (ranska)Kielenaineksetkuras (kieli: suomi, sivulla: 198)lukkaro (kieli: suomi, sivulla: 199)merasin (kieli: suomi, sivulla: 198)paha (kieli: suomi, sivulla: 200)rautio (kieli: suomi, sivulla: 200)rukkalo, lukkaro (kieli: suomi, sivulla: 199)uuttaa (kieli: suomi, sivulla: 200)