Lyydin asema vepsän ja karjala-aunuksen välimurteistona - Turunen, Aimo (Kotikielen Seura, 1947)
La position du dialecte lydien comme intermédiaire du vepse et du carélien-olonetsien (ranska)Kielenaineksetvepsä (kieli: suomi, sivulla: 4)