Lappalaisten esihistoriaa valaisevia sanoja - Itkonen, Erkki (Kotikielen Seura, 1946)
Mots éclairant la préhistoire des Lapons (ranska)KielenaineksetLanta, Lannanmaa (kieli: suomi, sivulla: 416)lantalainen (kieli: suomi, sivulla: 414)lapata (kieli: suomi, sivulla: 404)lapatossu (kieli: suomi, sivulla: 405)lape (kieli: suomi, sivulla: 408)Lapi-, lapumaa (kieli: viro, sivulla: 406)lapikas, lapponen (kieli: suomi, sivulla: 404)lapilane (kieli: viro, sivulla: 406)Lapinranta (kieli: suomi, sivulla: 410)lapintuoli (kieli: suomi, sivulla: 406)lapinämmä (kieli: suomi, sivulla: 406)lapp (kieli: viro, sivulla: 404)lappa (kieli: suomi, sivulla: 408)lappalaiskinnas (kieli: suomi, sivulla: 408)lappea (kieli: suomi, sivulla: 408)Lappeenranta (kieli: suomi, sivulla: 410)lappi (kieli: suomi, sivulla: 403)lappima (kieli: viro, sivulla: 404)lappu (kieli: suomi, sivulla: 409)lapuline (kieli: viro, sivulla: 406)ori (kieli: viro, sivulla: 417)orja (kieli: suomi, sivulla: 417, 420)ruotsi (kieli: suomi, sivulla: 402)taro (kieli: suomi, sivulla: 413)taroa (kieli: suomi, sivulla: 414)taroa (kieli: suomi, sivulla: 415)taroisa (kieli: suomi, sivulla: 414)taromaa (kieli: suomi, sivulla: 413)