Tanner, tunturi, tundra - Itkonen, Erkki (Kotikielen Seura, 1945)
Finn. tanner 'Feld', tunturi 'Fjell, hochgelegene Bergfläche (im hohen Norden)' und tundra 'Tundra') (saksa)Kielenaineksetasua (kieli: suomi, sivulla: 394)kulkua (kieli: suomi, sivulla: 395)kulua (kieli: suomi, sivulla: 394)kuolmus (kieli: suomi, sivulla: 394)lampaankerihtytanner (kieli: suomi, sivulla: 387)liikkua (kieli: suomi, sivulla: 394)lumpero (kieli: suomi, sivulla: 394)nurus (kieli: suomi, sivulla: 395)pahk|a, -u (kieli: suomi, sivulla: 400)pihatanner (kieli: suomi, sivulla: 388)pulju (kieli: suomi, sivulla: 394)siika (kieli: suomi, sivulla: 393)suomu, suomus (kieli: suomi, sivulla: 394)tangertaa (kieli: suomi, sivulla: 386)tanner, tantere (kieli: suomi, sivulla: 384, 395)tanner|taa, -rus (kieli: suomi, sivulla: 386)tapputanner (kieli: suomi, sivulla: 387)tennertää (kieli: suomi, sivulla: 386)tundra (kieli: suomi, sivulla: 399)tunturi (kieli: suomi, sivulla: 392, 394)tunturi(n)vuori, -vaara, -mäki (kieli: suomi, sivulla: 393)