Karjalais-inkeriläisiä pyhimyksiä ja juhlapäiviä - Mansikka, V. J. (Kotikielen Seura, 1941)
Saints et jours fériés caréliens-ingriens (ranska)Kielenaineksetleilipää mies (kieli: suomi, sivulla: 98)Mankali (kieli: suomi, sivulla: 97)mikäli (kieli: suomi, sivulla: 97)Onali (kieli: suomi, sivulla: 97)