Sanavertailuja - Lehtisalo, T. (Kotikielen Seura, 1934)
Kielenaineksetaamu (kieli: suomi, sivulla: 152)aamut (kieli: suomi, sivulla: 152)ammoin (kieli: suomi, sivulla: 152)ammu (kieli: viro, sivulla: 152)amuin, amut (kieli: suomi, sivulla: 152)häbi (kieli: viro, sivulla: 153)häpeä (kieli: suomi, sivulla: 153)häpy (kieli: suomi, sivulla: 153)jaarik|ka, -as (kieli: suomi, sivulla: 152)jaarun (kieli: suomi, sivulla: 152)