Etymologisia huomioita 75-76 - Toivonen, Y. H. (Kotikielen Seura, 1933)
Kielenaineksetkaud (kieli: viro, sivulla: 305)kaud|e, -oittaa (kieli: suomi, sivulla: 304)kaut|a, -o, -u (kieli: suomi, sivulla: 303)kaut|e, iainen, -io (kieli: suomi, sivulla: 304)kauta (kieli: suomi, sivulla: 303)kuuti, kuutti (kieli: suomi, sivulla: 305)rakas (kieli: suomi, sivulla: 306)