D. A. Zolotarev Etnitsheskii sostav naselenija sev.-zap. oblasti i Karelskoi ASSR - Penttilä, Aarni (Kotikielen Seura, 1928)
Kirja-arvioZolotarev, D. A.: Etnitsheskii sostav naselenija sev.-zap. oblasti i Karelskoi ASSRKielenaineksetkura (kieli: suomi, sivulla: 373)kurat (kieli: viro, sivulla: 374)