Kupalo - Koskimies, A. V. (Kotikielen Seura, 1927)
Kielenaineksetahmalo (kieli: suomi, sivulla: 66)kaukalo (kieli: suomi, sivulla: 66)kuikka (kieli: suomi, sivulla: 67)kupalo (kieli: suomi, sivulla: 65)kupera (kieli: suomi, sivulla: 67)kupla (kieli: suomi, sivulla: 67)kuppa (kieli: suomi, sivulla: 67)kupsu (kieli: suomi, sivulla: 67)kupu (kieli: suomi, sivulla: 67)kuvas (kieli: suomi, sivulla: 67)kuve (kieli: suomi, sivulla: 67)masmalo, masvalo (kieli: suomi, sivulla: 65)