Lintujen nimityksistä suomen kielessä - Suolahti, Hugo (Kotikielen Seura, 1906)
Kielenaineksethaak (kieli: viro, sivulla: 139)hakk (kieli: viro, sivulla: 139)hakki (kieli: suomi, sivulla: 139)hakkinen (kieli: suomi, sivulla: 139)hiistakka (kieli: suomi, sivulla: 141)huuhkaja (kieli: suomi, sivulla: 139)kaakkuri (kieli: suomi, sivulla: 140)kagar (kieli: viro, sivulla: 140)kaija (kieli: suomi, sivulla: 140)kaja|va, -a, -kka (kieli: suomi, sivulla: 140)kajak, -ka, -kas (kieli: viro, sivulla: 140)kakkuri (kieli: suomi, sivulla: 140)kalmanlintu (kieli: suomi, sivulla: 142)kehrääjä (kieli: suomi, sivulla: 139)keltasirkku (kieli: suomi, sivulla: 141)kiistakka (kieli: suomi, sivulla: 141)kivitaks (kieli: viro, sivulla: 141)kivitasku (kieli: suomi, sivulla: 141)kuhankeittäjä (kieli: suomi, sivulla: 139)kuolemanlintu (kieli: suomi, sivulla: 142)kühklane (kieli: viro, sivulla: 139)kyyhkynen (kieli: suomi, sivulla: 139)lepalind (kieli: viro, sivulla: 141)lepinkäinen (kieli: suomi, sivulla: 142)leppälintu (kieli: suomi, sivulla: 141)mustarastas (kieli: suomi, sivulla: 141)Oja-, ojumaa (kieli: viro, sivulla: 142)pakastiiainen (kieli: suomi, sivulla: 141)punatulkku (kieli: suomi, sivulla: 141)ruisrääkkä (kieli: suomi, sivulla: 139)tiiainen (kieli: suomi, sivulla: 140)tiistakka (kieli: suomi, sivulla: 141)tylli (kieli: suomi, sivulla: 140)viher(iä)varpunen (kieli: suomi, sivulla: 141)