Sivistys puolustaa ihmisyyttä kriiseissä ja murroksissa - Hyrkkö, Sakari (Aikuiskasvatus, 2023)
Aikaamme sävyttävät monimutkaiset kriisit sekä syvenevä teknologinen, taloudellinen ja sosiaalinen murros. Minkälaista ymmärrystä ja mitä ratkaisuja aikuiskasvatus voi tarjota polttaviin haasteisiin? Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivien järjestelyryhmään kuuluvat Sami Paavola ja Liubov Vetoshkina vastaavat.