Väestönsiirtojen historiaa uuskarelianismin hengessä - Heikkilä, Hannu (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2020)
Arvosteltu teos: Karjalani, Karjalani, maani ja maailmani : kirjoituksia Karjalan menetyksestä ja muistamisesta, evakoiden asuttamisesta ja selviytymisestä / toim. Pirkko Kanervo, Terhi Kivistö & Olli Kleemola. Turku : Siirtolaisuusinstituutti : Oy Sigillum Ab, 2018.