Karjala ensimmäisessä maailmansodassa - Juntunen, Alpo (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2020)
Arvosteltu teos: Karelija v gody Pervoj mirovoj vojny 1914-1918 / E. Dubrovskaja & N. Korablev. Sankt Peterburg : Nestor, 2017.