Bad Sillanpää olennaisempi kuin Korpilampi - Bergholm, Tapio (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2015)
Arvosteltu teos: Sosialidemokraattien tie kansantalouden ohjailusta markkinareaktioiden ennakointiin: työllisyys sosialidemokraattien politiikassa Suomessa 1975–1998 / Sami Outinen. Helsinki : Into, 2015.