Kolme näkökulmaa hyödyn aikakauden talouspolitiikkaan - Peltonen, Matti (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2014)
Arvosteltu teos: Hyödyn politiikka: Kokemäenjokilaakson ympäristöhistoriaa 1720-1850 / Sami Louekari. Turku : Turun yliopisto, 2013.