Tieteelliset ja kirjalliset Lapit - Nyyssönen, Jukka (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2013)
Arvosteltu teos: Lapin tuhat tarinaa: Anto Leikolan juhlakirja / Osmo Pekonen & Johan Stén (toim.). Ranua : Mäntykustannus, 2012.