Kyläsuutarin vapaushaaveet ja työväenliikkeen järjestökuri - Liikanen, Ilkka (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2012)
Arvosteltu teos: Kuriton suutari ja kiistämisen rajat: Työväenliikkeen läpimurto hämäläisessä maalaisyhteisössä 1899-1909 / Sami Suodenjoki. Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2010.