Venäläisen Itä-Karjalan löytäminen - Vituhnovskaja-Kauppala, Marina (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2011)
Arvosteltu teos: Karelskije prosvetiteli i krajevedy XIX – natšala XX veka / A. M. Paškov. Petrozavodsk: Izdatelstvo PetrGU, 2009.