Lapsuus Itä-Karjalassa vallankumouksen aattona - Vituhnovskaja-Kauppala, Marina (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2009)
Arvosteltu teos: S̆kola i detstvo v karelskoi derevne v kontse XIX-nats̆ale XX v / O. P. Iljuha. Pietari, 2007.