Pirkanmaan punaisuuden historiaa 1880–1944 - Krekola, Joni (Suomen Historiallinen Seura ja Historian Ystäväin Liitto, 2008)
Arvosteltu teos: Hirmuvallan huolena vankilat ja tuonela: Luokka, liike ja yhteiskunta 1918-1944: Vasemmistolainen työväenliike Pirkanmaalla 2 / Ulla Aatsinki, Mika Lampi ja Jarmo Peltola. Tampere, 2007.