The Relations and Beyond: Biennial Conference of the Finnish Anthropological Society, Rovaniemi, 21–23 March 2023 - Staniszewska, Alicja (Ethnologia Fennica, 2023)
Suomen Antropologisen Seuran Relations and Beyond: Biennaalikonferenssi 2023 oli Lapin yliopiston arktisen antropologian tutkimusryhmän isännöimä tapahtuma Rovaniemellä Suomessa. Konferenssissa tarkasteltiin suhteiden merkitystä antropologiassa, käsitteen lähestyessä eri näkökulmista ja tunnustaen sen monitahoisuutta ja merkitystä alan viimeaikaisen kehityksen edessä. Konferenssi kokosi yhteen antropologeja ja muita tutkijoita eri metodologisista ja teoreettisista koulukunnista pohtimaan ihmisten, eläinten, henkien ja muiden olentojen välistä muuttuvaa dynamiikkaa 32 paneelissa.