Vastaus Pihlströmin synkkään Nato-yksinpuheluun: Kohti rakentavampaa rauhanpolitiikkaa - Patomäki, Heikki (Suomen rauhantutkimusyhdistys ry, 2022)
Vastine Sami Pihlströmin Kosmopolis-lehdessä 2/22 julkaistuun keskustelupuheenvuoroon.