Kielikertomukset Pohjois-Fennoskandian ja Romanian suomalais-ugrilaisten vähemmistöjen identiteettiä rakentamassa - Molnár Bodrogi, Enikő (Virittäjä, 2022)
Enikő Molnár-Bodrogin suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Oulun yliopistossa perjantaina 22. huhtikuuta 2022. Vastaväittäjänä toimi dosentti Magdolna Kovács Helsingin yliopistosta ja kustoksena professori Jari Sivonen. Enikő Molnár-Bodrogi: "Kieli on sielun sormenjäljet". Pohjois-Fennoskandian ja Romanian suomalais-ugrilaisten vähemmistöjen kielinarratiivit identiteetin rakentajana. Acta Universitatis Ouluensis. Series B Humaniora 194. Oulu: Oulun yliopisto 2022. Kirja on luettavissa osoitteessa http://jultika.oulu.fi/Record/isbn978-952-62-3244-7.