Tässä menee turskat väärään kurkkuun : Norjansuomalaisten nuorten monisanaisten ilmausten hallinnasta - Lieri, Kristiina (Virittäjä, 2022)
Kristiina Lierin pohjoismaisten kielten alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Turun yliopistossa perjantaina 22. lokakuuta 2021. Vastaväittäjänä toimi professori Leena Niiranen Norjan arktisesta yliopistosta ja kustoksena professori Sinikka Lahtinen. Kristiina Lieri: Studies of multilingual Finnish-Norwegian adolescents’ mastering og multi-word units. Annales universitatis Turkuensis 553 Humaniora. Turku: Turun yliopisto. Artikkeliväitöskirjan johdanto on luettavissa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-8602-6.