Painavasti aluepolitiikasta ja valtiotilan hallinnasta - Vartiainen, Perttu (Suomen Maantieteellinen Seura, 2012)
Valtio, alue, politiikka : Suomen tilasuhteiden sääntely toisesta maailmansodasta nykypäivään / Sami Moisio. Tampere : Vastapaino, 2012.