Kuolan niemimaan ja Karjalan kasvillisuushistoriaa - Saarinen, Juha (Suomen Maantieteellinen Seura, 2011)
Late Glacial and Holocene palaeovegetation and palaeogeography of Eastern Fennoscandia / Galina A. Elina, Anatoly D. Lukashov & Tatyana K. Yurkovskaya. Helsinki : Finnish Environment Institute, 2010.