Tarina tutkimusmatkaajista jatkuu arktisissa oloissa : kirja-arvostelu - Kaivola, Taina (Suomen Maantieteellinen Seura, 2006)
Koillisväylän löytäjä. Tutkimusmatkaaja Adolf Erik Nordenskiöld Jäämerellä, Markku Löytönen & Riikka Jäntti, Helsinki (2005)