Kattava raportti Barentsinmeren alueen merilinnuista - Rönkä, Mia; Kajuutti, Kari (Suomen Maantieteellinen Seura, 2001)
The status of marine birds breeding in the Barents Sea Region, ed. by Anker-Nilssen, T. . et al., Tromssa (2000)