Дослідження діяльності та перспектив розвитку публічної організації, на прикладі Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області - Рудакевич, Ольга Володимирівна; Rudakevych O.V. (2020)
Об’єкт дослідження – дослідження діяльності та перспектив розвитку Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних та практичних засад дослідження діяльності та перспектив розвитку Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області. Методи дослідження – загальнонаукові методи, наукового пізнання, аналіз і синтез, ситуаційний аналіз, комплексні дослідження, економіко-статистичні, математичні, кількісного аналізу й експертних оцінок, порівняння, групування, графічний, табличний. Розроблено проєктні рішення перспектив розвитку Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, обґрунтовано пропозиції щодо формування стратегії розвитку та інституційна матриця пенсійної системи; сформовано прогнозну модель розвитку досліджуваної публічної організації на основі методу експоненційного згладжування та практику застосування програми підвищення кваліфікації працівників досліджуваного Головного управління. Результати впроваджено у діяльність Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області. The Object of Investigation – is a study of the activities and prospects of development of Main Department the Pension Fund of Ukraine in Ternopil region. The Aim of the Work is to study the theoretical and practical foundations of study the activities and prospects of Main Department the Pension Fund of Ukraine in Ternopil region. Research methods – general scientific methods, scientific knowledge, analysis and synthesis, situational analysis, complex research, economic and statistical, mathematical, quantitative analysis and expert assessments, comparison, grouping, graphical, tabular. Project decisions of prospects of development of Main Department the Pension Fund of Ukraine in Ternopil region are developed, offers concerning formation of strategy of development and institutional matrix of pension system are substantiated; the forecast model of development the investigated public ...