Extensieve archeologische begeleiding d.m.v. veldinspecties, Archeologisch onderzoek Sleedoornpad Groningen - Boon, H. (Data Archiving and Networked Services (DANS), 2020)
Rapportage van een archeologische begeleiding i.k.v de aanleg van een warmtenet langs het Sleedoornpad. De bodem is verstoord. Reporting of archaeological guidance including the construction of a heat network along the Sleedoornpad. The soil is disturbed.