Historische erfstructuren rond boerderij 't Brake : archeologisch onderzoek Veldesebosweg 4 in Warnsveld (gem. Zutphen) - Fermin, H.A.C. (Zutphen : Gemeente Zutphen, Sector Ruimte, afdeling BMA/archeologie, 2008)
Archeologisch onderzoek Veldesebosweg 4 in Warnsveld (gem. Zutphen) Archeological survey Veldesebosweg 4 in Warnsveld (gem. Zutphen)