Archeologisch onderzoek naar prehistorische en middeleeuwse bewoningsresten aan de Voorsterallee te Zutphen - Fermin, B. (Gemeente Zutphen, 2011)
Archeologisch onderzoek naar prehistorische en middeleeuwse bewoningsresten aan de Voorsterallee te Zuphen Archeological survey of prehistoric and medieval occupancy remains at the Voorsterallee in Zuphen